2011. február 25., péntek

Lazac kéksajtos vajjal

Nemrég olvastam, és láttam egy képet , de mivel  egy napig nem volt internet, ezért nem tudtam elolvasni,
így a saját emlékezetemből táplálkozva készítettem el. A halat besóztam, borsoztam és zúzott fokhagymában fél óráig állni hagytam, aztán  a tetejére citromkarikákkal 15 percig sütöttem olívaolajjal meglocsolva, végül a vajat a kéksajttal összedolgozva , rákentem és ezzel is pár percig sütöttem.
Hát igen, ez egy igazi  ízbomba lett, nagyon élvezetes volt salátával, vagy lazacos muffinnal enni.
A saláta is rendhagyó módon petrezselyemből, lila hagymából, póréhagymából, snidlingból állt.
Olívaolajat, mustárral, citromlével, sóval, borssal összekeverve ráöntve pikáns öntetté vált.














2 megjegyzés:

  1. Összefutott a nyál a számban..és a képek is csodálatosak, gratulálok!

    VálaszTörlés
  2. Igen a színek varázsa! De nagggyon finom is!
    Köszi!

    VálaszTörlés