2012. október 18., csütörtök

Fügés - vörösboros csirkecomb

Ha egyszer rákattanok valamire, akkor több napig szeretem kipróbálni vele az új ízélményeket: : most a füge, ami nagyon idényszerűen betört a konyhámba!

Szeretjük az egyszerűen elkészített csirkecombokat, de amikor belép valaki a konyhába,és elájul  milyen mennyei illatok terjengenek, akkor megéri kísérletezni.


Ez a finom fügés csirkecomb is ilyen lett, új és különleges is számunkra., természetesen csirkemellel is érdemes megsütni,  ha csak az van otthon!:)

Hozzávalók: 6 csirkecomb, 1 nagy fej lila hagyma, 2 g fokhagyma, só, színes bors, cayenne bors, szecsuáni bors,  olaj / zsír, balzsamecet, 1-2 dl vörösbor,  1 kanálka méz, 3-4 szem  füge

A köret a rizstől a krumplipüréig, kuszkuszon át bármi lehet, amihez kedvünk van!










Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése