2010. október 25., hétfő

Karamellás tea

Ma nagyon jól indult a napom és ezt egy meleg italnak is köszönhetem.
Nem írtam még a teázásról, de nagyon hiányozna, ha nem lenne.
Vettem egy új teát, karamellás ízesítésűt, aminek vörös tea az alapja. Kellemes és nem kesernyés cukor nélkül sem, de most jön a De: szeretem fokozni az ízeket, ezért készítettem egy karamellmártást és azzal édesítettem.
Hozzávalók: cukor, vaj és tejszín. ( a vajat megkaramellizálom a cukorral és felöntöm habtejszínnel)
Evvel a karamellakrémmel egyben angolos is lett a teánk, mert ők tejjel isszák.
Először francia órán ittam gyümölcsteát tejszínhabbal, ez azóta is melengető érzés, amikor rágondolok.
Ki kell próbálni mindenkinek, amikor hazatér átfázva valahonnan!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése