2010. október 14., csütörtök

Répatorta 2.

Nagyon kedveljük télen a sárgarépát, jó kis ropogtató esti nasinak. Sokszor sütök belőle répatortát, mert finom és egyszerű. Mindig jól sikerül, elronthatatlan, mint a bögrés tészták. Amit csak találunk beletehetjük, ezért is klassz.
Most Csokis-almás répatortát sütöttem.
Hozzávalók: 2 tojás, 2 dl cukor, 1.5  dl olaj, pici só, sütőpor, (szódabikarbóna), fahéj, szegfűszeg, citromhéj, és -lé, 3 dl reszelt répa, 1-2 alma, étcsokidarabok,  3 dl liszt.
Máz: nem mindig szoktam, de most, ehhez tökéletesen passzol.
Hozzávalók: natúr krémsajt, porcukor, vaníliás cukor, citromhéj, és- lé.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése