2012. szeptember 3., hétfő

Arrabiata kagylótészta mézes sült fehérrépával



Úgy szeretem ezt  a csípős paradicsomszószos tésztát!
Sokszor nem kívánom a húsokat, na akkor ez egy tökéletes étel.
 Most viszont a fehérrépás változata nagyon bejött. (nem gondoltam volna, bár külön-külön sokszor, de együtt még nem ettem!)
Sokan utálják ezt a gyökeret, de ha ettek volna ilyen finomat, nem ezt mondanák.

Hozzávalók : 5 közepes fehérrépa, vaj / olaj, só (jalapenos), cayenne bors, színes bors, 1 -2 kanál méz
(jól megsütve először a fűszerekkel és a végén rácsorgatva a mézzel még 5-10 percig karamellizálva)
Arrabiata szósz: olívaolaj, 4-5 gerezd fokhagyma, só, bors, csipet cukor, paradicsompüré, chilipaprika (most szárított eredeti thai volt), reszelt parmezán, oregánó, bazsalikom










Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése