2012. szeptember 1., szombat

Gyömbéres eper chutney

Továbbra is folytatom a csatnizást, mert nagyon izgalmas ízek keverednek!

Eddig nem is gondoltam volna , hogy ennyire visszatér a gyümölcs-hús párosítás iránti vágyam, ugyanis jó ideje, már, hogy leszoktam erről, most viszont nagyon kellemes ezekkel a  új szószokkal!

Hozzávalók: 1 gerezd fokhagyma,1 lila hagyma, 1 kis kanál reszelt gyömbér, méz/ cukor, paradicsom, eper,
citrom, bazsalikom, római kömény, szegfűbors / rózsabors,só, olívaolaj, balzsamecet / almaecet

Ez a chutney inkább való húsokhoz, kicsit édes, kicsit csípős és az eper savanyúságával teljesen egyben van.

Legközelebb készítek egy paradicsom nélkülit is mondjuk sütihez!







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése